FRILANS TEKSTFORFATTER

Når du ikke ønsker å gjøre skrivejobben selv er en frilans tekstforfatter fra Kreativ Tekst en god løsning


TRENGER DU EN TEKSTFORFATTER?

En tekstforfatter som kan se din bedrift utenfra og skrive godt og engasjerende for din målgruppe.

Spar deg selv for tid og penger og sett skrivejobben ut.  Bruk din tid til det du er best på, så kan vi ta oss av skrivejobben. Som frilans tekstforfatter skriver vi når du trenger det.

Frilans tekstforfatter når du trenger hjelp til:

 • Å fortelle verden om din bedrift eller ditt produkt!
 • Å skrive en tekst som er lettlest, forståelig og engasjerende.
 • Å skrive for nettsider, det vil si både både for leseren og søkemotoren!
 • Å redigere og fornye eksisterende tekst.

Ikke minst, når du har for mye å gjøre!  Når den dårlige samvittigheten for det du skulle ha gjort kryper opp i nakken din. Da kan du senke skuldrene og få hjelp utenfra! En tekstforfatter som kan gjøre jobben med et smil 🙂


Få hjelp fra en frilans tekstforfatter med å skrive:

 • Nettsider eller blogg
 • Brosjyerer eller flyers
 • Nyhetsbrev eller reklametekst
 • Artikler med journalistisk vinkling
 • Produktbeskrivelser
 • Rutinebeskrivelser
 • Presentasjoner eller kursmateriell
 • Årsrapporter
 • Annet?

TEKST TIL NETTSIDER

Godt innhold holder på leseren. Men for at leseren skal finne deg på nettet, må teksten også være skrevet for å bli funnet av søkemotorene. Da gjelder det å ha en god tekst skrevet for internett. Det er viktig å få god rangering hos søkemotorene, men aller mest handler det om å treffe leseren med ditt budskap! Som frilans tekstforfattere kan vi hjelpe deg med tekst til nettsider! Vi tar gjerne ditt oppdrag og blir din tekstforfatter eller webredaktør når du trenger det!

TEKST TIL BROSJYRER

Skal du formidle ditt budskap i en brosjyre eller folder? Fortelle verden hvem du er og hva du kan tilby? Da er det viktig å fokusere på hva som er interessant for kunden og hvorfor kunden skal velge nettopp deg! Som tekstforfattere har vi god erfaring i å sortere innhold og fokusere på det som er viktig i budskapet og som frilans tekstforfattere kan vi skrive tekst for deg når du trenger det!

TEKST TIL RAPPORTER

Noen ganger skal mye informasjon settes sammen til en lettlest rapport. Da gjelder det å ha en god disposisjon av innholdet og et tydelig språk. Det kan være bruksanvisninger, årsrapporter, kursveiledninger m.m. Som tekstforfatter har jeg erfaring fra å jobbe med vanskelige tekster som skal brytes ned til enkle og forståelige budskap. Skrive slik at kunden din forstår budskapet!

REKLAMETEKST

Reklametekst handler om å treffe leseren! Fange oppmerksomheten med korte og treffende replikker. En annonse eller banner har begrenset med tekstplass, og valg av ord som treffer målgruppen er viktig! Som tekstforfatter liker jeg å leke med ord. Finne synonymer, stokke om på ordene og trylle fram enkle og treffene replikker!


HVORFOR SKAL DU VELGE KREATIV TEKST?

Kreativ tekst er brikken du mangler for å få jobben gjort!

Vi jobber som frilansere, og skriver for deg kun når du trenger tekst. Du slipper å tenke på kontorplass, feriepenger og ansettelser. Bruker du Kreativ Tekst får du en erfaren tekstforfatter med god kunnskap om markedsføring – som skriver for å treffe kunden din.

Frilansere fra Kreativ tekst har blant annet skrevet artikler/tekster for magasinet Ledernytt.no, Reiseguiden.no, bad.no og mange flere.

Vår erfaring med å skrive gjør din jobb enkel. Vi har erfaring fra å skrive for de fleste trykte og digitale medier.  Alt av tekst til internett, brosjyrer, magasiner, annonser, produktbeskrivelser, rutinebeskrivelser, presentasjoner, kursmateriell, nyhetsbrev, salgsbrev m.m.

Sammen kan vi løse de fleste oppdrag. 


4 fordeler du ved å bruke frilans tekstforfatter fra Kreativ Tekst

PERSONLIG SERVICE

Hos Kreativ Tekst får du personlig service. Vi tar oss tid til å bli kjent med ditt oppdrag før vi gjør jobben, og vil holde en tett dialog underveis for å unngå misforståelser.

FAST PRIS

Vi avtaler som oftest en fast pris, slik at du ikke får noen negative overraskelser underveis. Du skal vite hva du skal betale, før oppdraget settes i gang.

ENKELT FOR DEG

Vår jobb er å gjøre din hverdag enklere. Det vil si at vi gjør avtalt jobb, til avtalt tid og pris!

100% FORNØYD

Først når du er 100% fornøyd er oppdraget utført!