Blogg,  Litt om meg,  Markedsføring,  Tekstforfatter

Skrivekløe

BANNER - skrivekløe Large Web viewHvorfor skriver jeg?

Jeg som ikke engang likte norsk på skolen? Når jeg gikk på videregående skole drømte jeg om opphold i utlandet, fransk og spennende reiser. Selv om jeg alltid har slukt bøker, var norskfaget ikke blant mine favoritter! Hvem skulle trodd at jeg skulle bli skribent?

Når jeg ser tilbake må jeg smile… for hadde noen den gang sagt til meg, at det å skrive skulle bli en viktig del av mitt yrkesliv, at jeg skulle bli tekstforfatter, da hadde jeg ledd! Jeg? Skrive? Nei – jeg skal jobbe i reiselivet! Med reiser!

Etter flere år med studier og utenlandsopphold ble reisebransjen mitt arbeidssted i mange år!

«Der lærte jeg meg å like å skrive»

Jeg skrev reisebeskrivelser og reklametekster for reiser til alt fra Italia til Nordkapp. Teksten skulle gjøre reisemålet levende og spennende for leseren. Da oppdaget jeg at det å skrive utfordret meg til å bli kreativ! Kreativ er bra! Det utfordrer til nytenkning! Med markedet, kundene og budskapet i hodet ble teksten til.

I markedsføringen er nettopp tekst viktig!

– Tekst for å skaffe oppmerksomhet
– Tekst for å beskrive
– Tekst for å informere
– Tekst for å engasjere
– Tekst for å kommunisere
– Tekst for å forsterke et bilde

Etter 25 år i yrkeslivet er jeg mer glad i ord og språk enn noen gang. Enten jeg har jobbet i reisebransjen, med nettbutikk eller annet har tekst vært min følgesvenn i alle år.

Jeg skriver på jobb;  nettsidene skal fylles med innhold, annonser og bannere skal ha riktig tekst, nye tekster til kort (julekort, gratulasjonskort etc) skal forfattes for Kreativ Hobby. Jeg skriver for kunder. Når jeg har «fri» skriver jeg i mine personlige blogger, lager dikt og leker med ord.

Jeg kan vel bare innse at jeg har skrivekløe!

Har du et budskap, men sliter med å finne ordene?

Har du hverken lyst, tid eller kompetanse til å skrive?  Kanskje du skal prøve å gi meg oppdraget med å skrive teksten!

Jeg kan skrive om det meste! Artikler til nettsider, produktinformasjon, reklametekst, brosjyretekst, salgsbrev, rutinebeskrivelser m.m.
Jeg tar frilansoppdrag som skribent/tekstforfatter. Både små og store oppdrag er av interesse.

Ta kontakt med meg for et uforpliktende tilbud!