Blogg,  Nettside,  Referanser,  Tekstforfatter

Sansepleie i nytt design

Jeg har hatt gleden av å hjelpe Sansepleie og Trine Gjestrum Larsen med den nye nettsiden. Hun trengte hjelp til struktur og innhold på nettsiden, samt hjelp til å få satt opp det designet hun ønsket.

Trine var allerede godt i gang når jeg kom inn i bildet, men hun fikk ikke helt til det hun ønsket å formidle og tok kontakt med meg for hjelp. Hun gjorde det meste av jobben selv – jeg var bare en hjelpende hånd og veileder som styrte henne mot målet – en ny og bedre nettside.

BANNER - sansepleie Medium Web view

Hun har fått råd og rips om:

– Råd om sortering av innholdet på nettsiden
– Tips om skriving for internett og målgruppen
– Tips om bruk av programvaren

Jeg har bidratt med:

– Organisert og strukturert innholdet og oppsettet på siden
– Sortert bilder og tekst til et nytt layout
– Skrevet bildetekster og laget internlenker
– Redigert eksisterende tekster for mer lettlest innhold

Trenger du hjelp med din nettside?
Jeg kan hjelpe deg med å sortere og strukturere innholdet på nettsiden din. Jeg kan også redigere eksisterende tekster eller skrive nytt innhold.  Enten du trenger råd eller noen som kan gjøre jobben tar jeg gjerne jobben for deg.

 

Sansepleie - forside ferdig Large Web view