Blogg,  Nettside

Ny nettside for Kreativ Tekst

Jeg har jobbet med ny nettside for Kreativ Tekst.
Den nye siden er den du er på nå.

Siden er laget i WordPress, og det har vært en stor glede å sette opp designet slik jeg ønsket det!  Den forrige nettsiden var jeg på mange måter fornøyd med, men fristelsen til å lage ny ble likevel for stor. Det å jobbe fram nettsiden, med farger, tekst og struktur er rett og slett gøy!  I skrivende stund har jeg fremdeles en god del jobb å gjøre med det nye designet, men det går seg til i løpet av uken.  Det viktigste er på plass, så får detaljene og mer innhold komme etter.

Jeg håper du liker det nye designet!

En liten hilsen til det forrige designet som jeg laget i august 2013.
Bildet med båten har jeg videreført i nytt design, da dette er et bilde som gir meg både ro og lyst til å stupe ut i nye utfordringer. Det gir meg også minner om sol, sommer og lyse dager. Rett og slett positiv energi!

2013 AUG - Ny nettside Kreativ Tekst