Vi har nå blitt 2 skribenter

Jeg har gleden av å presentere Kristine, ny skribent og tekstforfatter hos Kreativ Tekst.

Jeg har fått en del faste oppdrag som tar mye av min tid, og klarer derfor ikke alltid å ta på meg alle oppdrag på grunn av tidsbegrensninger. Derfor er det med glede jeg kan presentere Kristine, som har lang erfaring som skribent, journalist og forfatter.

Sammen vil vi nå kunne tilby alt innen tekst.
Med Kristines lange erfaring som skribent, journalist og forfatter, og min lange erfaring med tekst og markedsføring online og i reisebransjen blir vi et supert team.

Litt om Kristine:

KristineKristine er en frilans tekstforfatter som kan brukes til det meste. Hun liker å jobbe raskt og variert og tar gjerne en utfordring!

Hun har jobbet med tekst i mange år. Med bakgrunn som journalist, redaktør og forfatter har hun skrevet om mye forskjellig. Artiklene hennes har vært publisert i VG, Dagbladet, Shape Up, Foreldre & Barn, Tara og Mag.

I en periode jobbet hun som matskribent (VG) og spillanmelder (Spirit/Mag/Topp). Fra 2005-2010 var hun redaktør for PlussTid, som er Lilleborgs kundemagasin, primært myntet på småbarnsforeldre.

Som forfatter har hun skrevet skjønnlitterære bøker for Gyldendal, en dokumentarisk bok for Cappelen og romanserie for Schibsted ( serier a 13 og 8 bøker).

For øyeblikket bor hun i Panama hvor hun jobber med egne prosjekter og tar frilans oppdrag som skribent og tekstforfatter.

Velkommen til Kristine 🙂

Anne Bente 

 

 

 

Skriv din kommentar