Blogg,  Tekstforfatter

Mangler du skriveglede?

Nok en dag har gått! Samvittigheten tynger, pliktene kaller og tiden renner ut. Oppdateringen som skulle vært gjort på nettsiden har igjen blitt utsatt. Tanken på å sette seg ned for å skrive, er ikke oppløftende. Motivasjonen til å klaske på tastaturet er lik null. Det er som å streve seg opp en stupbratt bakke, uten å se toppen.

Kjenner du deg igjen?

Er det å formulere en god tekst det store fjellet for deg?
Fjellet som må bestiges, men bare tanken på å gjøre det sliter deg ut.

Slik har jeg det ikke når det gjelder skriving. Skriving trigger meg til å tenke, være kreativ. Jeg koser meg med tastatur og skjerm, research og idemyldring.

Regnskap er mitt store fjell!
Jeg bruker mer tid på å grue meg til å gjøre regnskapet, enn den tiden jeg bruker på å utføre oppgaven. Da er jeg er en mester i utsettelse. Til og med klesvasken virker innbydende, bare  jeg slipper å sortere fakturabunken.

Heldigvis finnes det flinke regnskapsførere. Derfor har jeg satt det meste av denne jobben bort til min regnskapsfører. Som effektivt fikser regnskapet mitt. Slik at jeg kan gjøre det jeg er god på. Være kreativ og skrive!

Hvis tekst er ditt store fjell, så sett bort oppgaven!
Gi den til en erfaren tekstforfatter, som gjør oppgaven med et smil! Spar deg selv for dårlig samvittighet, stress og utsettelser.

Jeg sitter klar med både tastatur og et smil!