Blogg,  Markedsføring

Hjelp til selvhjelp

Noen ganger er det bare litt starthjelp som skal til!

Har du en iBANNER - hjelp til selvhjelp Large Web viewdé, en plan eller en oppgave som skal gjøres, men sliter med å komme i gang?

Kanskje du bare trenger et dytt i riktig retning?

Da kanskje jeg kan hjelpe deg. I alle fall hvis det gjelder markedsføring, internettside eller kanskje oppstart av en virksomhet. Eller kanskje du har et nytt prosjekt som du trenger en ekstern vurdering på?

Jeg har nettopp vært på en rask visitt hos en kunde som trengte starthjelp for å fornye nettsidene. I løpet av en drøy time gikk vi gjennom noen av mulighetene hun hadde når hun skulle fornye nettsiden sin. Nettsiden skal hun selv oppdatere, men hun fikk litt tips om hva som var viktig å tenke på i forhold til budskap på nettsiden, tips om bildebruk og litt opplæring i bruk av programvaren.

Nå gleder jeg meg til å se  den nye nettsiden som kunden skal oppdatere selv.

Trenger du «hjelp til selvhjelp» står jeg gjerne til disposisjon!

Ta kontakt, kanskje jeg kan hjelpe deg i gang med ditt prosjekt?

Ha en fin dag – Anne Bente 🙂

Én kommentar