Blogg,  Nettside,  Referanser

Flytting av nettsider

Siste måned har vært travel, med mange oppdrag!

Det største oppdraget var en «flyttejobb»  for et webutviklingsselskap. Mange eksisterende nettsider skulle flyttes over  til en ny WordPress plattform. Det har blitt mange timer med konsentrasjon om å få alt innhold  riktig inn på nye nettsider, og luke bort utdatert informasjon. Til sammen har jeg flyttet 15 nettsteder.

For meg er det viktig at jobben blir gjort riktig, slik at kunden opplever det som enkelt å levere jobben til meg.

I tillegg til kunnskap om bruk av WordPress har nøyaktighet og effektivitet vært viktig. Jeg sørger for gode rutiner og sjekklister, for å unngå å gjøre feil.
Jobben ble ferdig til avtalt tid. Kunden var fornøyd – og da er jeg fornøyd!

BANNER - flytting Medium Web view

Har du nettsider som skal flyttes? Innhold som skal over på ny plattform?

Send jobben til meg, så er du sikker på at jobben blir gjort riktig innenfor avtalt tid. Trenger du i tillegg en  språkvask eller gjennomgang av innholdet, eventuelt fornye innholde kan jeg gjøre det samtidig.

Pris for flytting av nettsider fra kr 50,- pr. side/artikkel.
Inkl. flytting av tekst, bilder og oppdatering av linker.

Pris for flytting avhenger selvfølgelig av hvor komplekse sidene er, så endelig tilbud gis på forespørsel. Trenger du hjelp til å sortere innholdet, lage ny struktur eller annet hjelper jeg gjerne med det også.

Ta kontakt for tilbud.