Referanser,  Tekstforfatter

En wordcloud full av kunnskap

Første kvartal er over. Vinteren er endelig forbi og mai står for døren.

Selv om vinteren har vært lang, har jeg brukt dagene godt med mange spennende og varierte oppdrag. Jeg har skrevet om reiser, nettsider, markedsføring, mat, rekruttering, coaching, fotpleie og refleksologi, bare for å nevne noe.

Wordcloud’en illustrerer noe av det jeg har skrevet om for kunder i 2014. Her ligger det mye ny kunnskap og erfaring. For hver ny bedrift jeg skriver for, lærer jeg noe nytt! Det er ikke godt nok å skrive bra! Det er like viktig å gjøre god research for å lære mest mulig om temaet før det skrives. Det er noe av det flotte med å være tekstforfatter. Jeg får hele tiden lære noe nytt. Ingen dag er lik, og jeg lærer om ting jeg aldri trodde jeg skulle vite mye om.

Er du min neste kunde, og hva hva skal teksten din handle om?

 

Kanskje du har noe nytt å formidle nå som det er vår! Husk at du må fortelle kundene dine om alt det flotte du kan tilby og hvorfor de skal velge nettopp deg! Trenger du teksthjelp er du velkommen til å ta kontakt. Eller kanskje du trenger hjelp til markedsføring, enkel design eller noen råd på veien?

Uansett, ønsker jeg deg en strålende mai!
Glem ikke å nyte vårens fargeprakt!

shutterstock_173688107-red